vijfwielscootmobiel-Top

Gratis scootmobiel brochure

Bent u niet meer zo mobiel en komt u steeds minder het huis uit? Dan heeft u vast wel eens gedacht aan een scootmobiel. Het is een vervoermiddel dat u weer de vrijheid geeft om te gaan en staan waar u wilt. Het is echter heel goed mogelijk dat u opziet tegen de beslissing om scootmobiel te gaan rijden. Er is namelijk zo’n groot scala aan modellen in de handel dat u waarschijnlijk niet weet waar u moet beginnen. Dan is het aanvragen van een gratis scootmobiel brochure alvast een eerste stap.

 

Waar haal ik mijn informatie?

Wellicht zijn er in uw kennissenkring al mensen die scootmobiel rijden. Het is raadzaam om eens te informeren naar hun ervaringen. Daarnaast is er op internet natuurlijk ook veel informatie te vinden. Door een gratis scootmobiel brochure aan te vragen bij diverse leveranciers van scootmobielen, krijgt u ook veel gegevens in huis over de verschillende merken en modellen.

 

Waarvoor gebruik ik een scootmobiel?

Denkt u alvast eens na waar u de scootmobiel voor wilt gaan gebruiken. Is het alleen voor korte afstandjes en bijvoorbeeld een boodschap te doen of wilt u echt langere tochten gaan maken? Ook is het goed om te weten of hij in de auto moet passen of dat u er alleen van huis uit mee gaat rijden. Aan de hand hiervan kunt u al gerichter kijken in de gratis scootmobiel brochure.

 

Voor welk merk kies ik?

Er zijn heel veel soorten scootmobielen maar er is ook veel verschil in kwaliteit. Daarom is het belangrijk om het onderscheid goed in beeld te hebben. Eerst waren er alleen 3-wielers. Deze zijn kort en wendbaar maar daarentegen ook erg instabiel bij ondeskundig gebruik. Daarna zijn er de 4-wielers bij gekomen. Deze hebben een veel betere stabiliteit maar daardoor ook minder beenruimte en een slechtere zithouding. Omdat ze langer zijn, is de draaicirkel groter en zijn ze daardoor moeilijker te manoeuvreren in kleine ruimtes. De 5-wieler daarentegen heeft de wendbaarheid van de 3-wieler en een stabiliteit die zelfs de beste 4-wieler overtreft. Hij heeft extra veel beenruimte, wat weer ten goede komt van het comfort. Met andere woorden: het is de meeste veilige scootmobiel. U kunt er gegarandeerd niet mee kantelen. De 5-wieler is alleen verkrijgbaar bij Quingo. Het is dus goed om ook daar een gratis scootmobiel brochure aan te vragen.

 

Gratis scootmobiel brochure Quingo

Quingo maakt het u gemakkelijk. U hoeft niet naar een winkel of showroom om de 5-wieler te bekijken of uitproberen. Via tel. 0800-2020 kunt u een gratis scootmobiel brochure aanvragen en ook gratis en vrijblijvend een proefrit aan huis afspreken. Quingo staat voor meer stabiliteit, meer flexibiliteit, meer comfort en heel veel veiligheid!

 

gratis scootmobiel brochure